Logo Universiteit Utrecht

Docentencommunity TAUU

Wie is de TAUU?

De Teaching Academy Utrecht University (TAUU) is in 2012 opgericht door docenten die de leergang voor onderwijskundig leiderschap 2011-2012 van het Centre for Academic Teaching hebben gevolgd. Voor deze docenten was het contact met docenten uit andere faculteiten zo inspirerend dat ze het voor elke docent mogelijk wilden maken om daar gebruik van te maken. Elke TAUU-activiteit wordt daarom georganiseerd door een ad hoc samengesteld team van docenten uit het grote netwerk van de Universiteit Utrecht. Denk aan een lunch-bijeenkomst, een podcast, een open college of een workshop.

De TAUU heeft geen hiërarchische structuur, maar wordt op de achtergrond gemodereerd door een aantal actieve docenten (zie onderaan deze pagina). Docenten worden niet betaald voor hun inzet voor de TAUU, en er is geen lidmaatschap: ben je docent aan de Universiteit Utrecht, dan ben je onderdeel van de TAUU! Je ontmoet elkaar op LinkedIn en Twitter en blijft op de hoogte via ons TAUU Magazine.

De activiteiten van de TAUU worden ondersteund door het TAUU-team, bestaande uit Mathil Gelens en Severina Grotenhuis. Zij zijn te bereiken via tauu@uu.nl. Ben je docent en heb je een idee, wil je een blog schrijven, een onderwerp op de agenda zetten of heb je een vraag? Neem dan vooral contact op met het TAUU-team!

 

The TAUU was founded in 2012 by a group of teachers who wanted to make it easy for teachers across Utrecht University to find one another. TAUU does not have a hierarchical structure or a membership: if you teach at Utrecht University, the TAUU belongs to you! The TAUU Team supports TAUU activities: Severina Grotenhuis and Mathil Gelens can be reached at tauu@uu.nl. Don’t hesitate tot mail them if you have questions or ideas.

 

Dagelijks Bestuur

De TAUU is een platte organisatie van en voor alle UU-docenten. Om de dagelijkse gang van zaken in goede banen te leiden, is er een klein dagelijks bestuur (DB) gevormd. Dit DB bestaat momenteel uit onderstaande vijf docenten, die ook een aanspreekpunt zijn voor iedereen met vragen en opmerkingen over de TAUU.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Tilburg, 13 maart 2017
portret Tilburg Law School
foto: Dolph Cantrijnv.l.n.r. Deborah Cole, Vincent CroneJaap Bos, Geert Ramakers, Jet van der Zijden en Anna Berlee

Het Dagelijks Bestuur stelt zich kort voor

TAUU-team

v.l.n.r. Severina Grotenhuis (dinsdag, donderdag & vrijdag aanwezig) en Mathil Gelens (donderdag & vrijdag aanwezig)

Wil je een blog schrijven, heb je een nieuwsbericht of een ander goed idee voor de docentencommunity? We horen het graag! Mail ons op: tauu@uu.nl

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen