Logo Universiteit Utrecht

Docentencommunity TAUU

Wie zijn docentencommunity TAUU?

De Teaching Academy Utrecht University (TAUU) is in 2012 opgericht door docenten die de leergang voor onderwijskundig leiderschap 2011-2012 van het Centre for Academic Teaching (CAT) hebben gevolgd. Voor deze docenten was het contact met docenten uit andere faculteiten zo inspirerend dat ze het voor elke docent mogelijk wilden maken om daar gebruik van te maken. Dat is dus waar de docentencommunity voor staat: docenten ondersteunen zodat zij praktijkkennis kunnen uitwisselen, van elkaar leren en elkaar inspireren.

Deel je vragen en ervaringen en kennis in onze community, word lid van de docentengroep op LinkedIn, volg de community op Twitter en meld je aan voor het maandelijkse online TAUU Magazine.

De online community en de docentenactiviteiten worden ondersteund door Mathil Gelens en Severina Grotenhuis. Zij zijn te bereiken via tauu@uu.nl. Ben je universitair docent en heb je een idee, wil je een blog schrijven, een onderwerp op de agenda zetten of heb je een vraag? Neem dan vooral contact met ons op!

The TAUU was founded in 2012 by a group of teachers who wanted to make it easy for teachers across Utrecht University to find one another. The TAUU Team supports the online community and TAUU activities: Severina Grotenhuis and Mathil Gelens can be reached at tauu@uu.nl. Don’t hesitate tot mail them if you have questions or ideas.

Dagelijks Bestuur

De TAUU is een platte organisatie van en voor alle UU-docenten. Om de dagelijkse gang van zaken in goede banen te leiden, is er een klein dagelijks bestuur (DB) gevormd. Dit DB bestaat momenteel uit onderstaande vijf docenten, die ook een aanspreekpunt zijn voor iedereen met vragen en opmerkingen over de TAUU.

    

      v.l.n.r. Deborah Cole, Vincent CroneJaap Bos, Geert Ramakers en Jet van der Zijden

Het Dagelijks Bestuur stelt zich kort voor

TAUU-team

v.l.n.r. Severina Grotenhuis (dinsdag, donderdag & vrijdag aanwezig) en Mathil Gelens (dinsdag, donderdag & vrijdag aanwezig)

Wil je een blog schrijven, heb je een nieuwsbericht of een ander goed idee voor de docentencommunity? We horen het graag! Mail ons op: tauu@uu.nl

U moet ingelogd zijn om te reageren, gebruik het formulier aan de linkerkant om in te loggen met uw solis gegevens.