Wie is de TAUU?

De Teaching Academy Utrecht University (TAUU) is in 2012 opgericht door docenten die de leergang voor onderwijskundig leiderschap 2011-2012 van het Center of Excellence in University Teaching hebben gevolgd. Voor deze docenten was het contact met docenten uit andere faculteiten zo inspirerend dat ze het voor elke docent mogelijk wilden maken om daar gebruik van te maken. Elke TAUU-activiteit wordt daarom georganiseerd door een ad hoc samengesteld team van docenten uit het grote netwerk van de Universiteit Utrecht.

De TAUU heeft geen hiërarchische structuur, maar wordt op de achtergrond gemodereerd door een aantal actieve docenten (zie onderaan deze pagina). Docenten worden niet betaald voor hun inzet voor de TAUU, en er is geen lidmaatschap: ben je docent aan de Universiteit Utrecht, dan ben je onderdeel van de TAUU!

De activiteiten van de TAUU worden ondersteund door het TAUU-team, bestaande uit de jonge academici Isabella Spaans en Heleen Klomp.  Zij zijn te bereiken via tauu@uu.nl en streven er naar om binnen een dag te reageren op je e-mail. Ben je docent en wil je actief bijdragen aan de activiteiten van de TAUU of heb je een vraag? Neem dan vooral contact op met het TAUU-team.

 

The TAUU was founded in 2012 by a group of teachers who wanted to make it easy for teachers across Utrecht University to find one another. TAUU does not have a hierarchical structure or a membership: if you teach at Utrecht University, the TAUU belongs to you! The TAUU Team supports TAUU activities: Heleen Klomp and Isabella Spaans can be reached at tauu@uu.nl.

 

Dagelijks Bestuur

De TAUU is een platte organisatie van en voor alle UU-docenten. Om de dagelijkse gang van zaken in goede banen te leiden, is er een klein dagelijks bestuur (DB) gevormd. Dit DB bestaat momenteel uit onderstaande vijf docenten, die ook een aanspreekpunt zijn voor iedereen met vragen en opmerkingen over de TAUU.

 

 Afbeeldingsresultaat voor vincent crone 1403 Jaap Bos  Geert-Ramakers-100x100 

v.l.n.r. Deborah Cole, Vincent CroneJaap Bos, Geert Ramakers, en Jet van der Zijden

Het Dagelijks Bestuur stelt zich kort voor

TAUU-team

imspaans

 

 

v.l.n.r. Heleen Klomp (dinsdag/donderdag aanwezig) en Isabella Spaans (woensdag/donderdag aanwezig)

Nieuwsbriefredactie

 033b0a3 AAEAAQAAAAAAAAYcAAAAJDRiM2E0NzQyLWI1ZTgtNGU5My1hYjE4LWYzNGMwMTA4YzUzNw 217d4a2

v.l.n.r. João Trabucho AlexandreRianka RijnhoutRagna Senf en Claudia Wolschrijn

De nieuwsbriefredactie stelt zich kort voor