Wie is de TAUU?

De Teaching Academy Utrecht University (TAUU) is in 2012 opgericht door docenten die de leergang voor onderwijskundig leiderschap 2011-2012 van het Center of Excellence in University Teaching hebben gevolgd. Voor deze docenten was het contact met docenten uit andere faculteiten zo inspirerend dat ze het voor elke docent mogelijk wilden maken om daar gebruik van te maken. Elke TAUU-activiteit wordt daarom georganiseerd door een ad hoc samengesteld team van docenten uit het grote netwerk van de Universiteit Utrecht.

De TAUU heeft geen hiërarchische structuur, maar wordt op de achtergrond gemodereerd door een aantal actieve docenten (zie onderaan deze pagina). Docenten worden niet betaald voor hun inzet voor de TAUU, en er is geen lidmaatschap: ben je docent aan de Universiteit Utrecht, dan ben je onderdeel van de TAUU!

De activiteiten van de TAUU worden ondersteund door het TAUU-team, bestaande uit Mathil Gelens en Klaas de Zwaan. Zij zijn te bereiken via tauu@uu.nl en streven er naar om binnen een dag te reageren op je e-mail. Ben je docent en wil je actief bijdragen aan de activiteiten van de TAUU; heb je ideeën of vragen? Neem dan vooral contact op met het TAUU-team!

 

The TAUU was founded in 2012 by a group of teachers who wanted to make it easy for teachers across Utrecht University to find one another. TAUU does not have a hierarchical structure or a membership: if you teach at Utrecht University, the TAUU belongs to you! The TAUU Team supports TAUU activities: Klaas de Zwaan and Mathil Gelens can be reached at tauu@uu.nl. Don’t hesitate tot mail them if you have questions or ideas.

 

Dagelijks Bestuur

De TAUU is een platte organisatie van en voor alle UU-docenten. Om de dagelijkse gang van zaken in goede banen te leiden, is er een klein dagelijks bestuur (DB) gevormd. Dit DB bestaat momenteel uit onderstaande vijf docenten, die ook een aanspreekpunt zijn voor iedereen met vragen en opmerkingen over de TAUU.

 

   

v.l.n.r. Deborah Cole, Vincent CroneJaap Bos, Geert Ramakers, en Jet van der Zijden

Het Dagelijks Bestuur stelt zich kort voor

TAUU-team

 

 

 

v.l.n.r. Klaas de Zwaan (woensdag & donderdag aanwezig) en Mathil Gelens (dinsdag & donderdag aanwezig)

Wil je een blog schrijven, heb je een nieuwsbericht of een ander goed idee voor de docentencommunity? We horen het graag! Mail ons op: tauu@uu.nl