Logo Universiteit Utrecht

Docentencommunity TAUU

Wie is docentencommunity T@UU?

De T@UU is in 2012 opgericht door docenten die de leergang voor onderwijskundig leiderschap 2011-2012 van het Centre for Academic Teaching (CAT) hebben gevolgd. Voor deze docenten was het contact met docenten uit andere faculteiten zo inspirerend dat ze het voor elke docent mogelijk wilden maken om daar gebruik van te maken. Dat is dus waar de docentencommunity voor staat: docenten ondersteunen zodat zij praktijkkennis kunnen uitwisselen, van elkaar leren en elkaar inspireren.

De T@UU council is het gezicht van T@UU, naar en voor de docenten. Ze haalt op wat er leeft onder docenten, ook de kritische geluiden en brengt dat gevraagd en ongevraagd onder de aandacht.  Samen met de projectleider en communicatiemedewerker binnen T@UU zorgt de T@UU-raad dat de community leeft en relevante kennis deelt. Heb je een vraag aan of suggestie voor de T@UU council? Neem dan hier contact op met een van de T@UU council leden!

Deel je vragen en ervaringen en kennis in onze community, volg de community op Twitter en meld je hier aan voor de maandelijkse online nieuwsbrief.

De online community en de docentenactiviteiten worden ondersteund door het T@UU-team. Zij zijn te bereiken via tauu@uu.nl. Ben je universitair docent en heb je een idee, wil je een blog schrijven, een onderwerp op de agenda zetten of heb je een vraag? Neem dan vooral contact met ons op!

TAUU-team


U moet ingelogd zijn om te reageren, gebruik het formulier aan de linkerkant om in te loggen met uw solis gegevens.