Logo Universiteit Utrecht

Docentencommunity TAUU

Over TAUU

Iedereen heeft zijn eigen expertise. Als je jouw kennis en ervaring met anderen deelt, wordt het enorme netwerk van docenten op de Universiteit Utrecht zichtbaar én kunnen we profiteren van elkaars netwerk, kennis en ervaring.

Docentencommunity TAUU (Teaching Academy Utrecht University) is het netwerk voor en door alle docenten van de Universiteit Utrecht. Bij TAUU ontmoeten docenten elkaar, zowel online als persoonlijk, om kennis te delen, ideeën en inspiratie op te doen en om gezamenlijk projecten te ontwikkelen. Een netwerk met ruimte voor creativiteit en innovatie.

Onze missie is de kwaliteit van het universitaire onderwijs te verbeteren door de ervaring en expertise van docenten uit verschillende faculteiten bij elkaar te brengen. De TAUU fungeert tevens als gesprekspartner voor anderen die zich inzetten voor onderwijskwaliteit en -innovatie.

The Teaching Academy Utrecht University (TAUU) is a network of teachers that meet online as well as face-to-face. Our mission is to improve the quality of education by bringing together teachers from all departments, to learn from one another, to find inspiration, to collaborate, and to innovate.

U moet ingelogd zijn om te reageren, gebruik het formulier aan de linkerkant om in te loggen met uw solis gegevens.