Logo Utrecht University

Docentencommunity T@UU

Nieuws

Oproep voor bijdragen voor EUCEN 2023 in Utrecht is geopend!

Van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 2 juni 2023 organiseert Universiteit Utrecht de jaarlijkse conferentie van EUCEN*, hét internationale netwerk voor hogeronderwijsinstellingen die zich bezighouden met Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Dit jaar is het thema University Continuing Education with Impact: The power of connection! 

Stuur uw bijdrage in! 

U kunt op EUCEN 2023 uw expertise delen met collega’s uit heel Europa door uw bijdrage in te sturen! Daarom roepen wij iedereen op, van onderzoekers tot administratief personeel tot professionals, om mooie best practices, interessante onderzoeksresultaten, of leerzame bad practices te delen.  

Insturen kan tot 30 januari 2023

Samenwerking en verbinding 

Aan de hand van recente ontwikkelingen in Europa, Nederland en aan de Universiteit Utrecht in het bijzonder, bespreken we de veranderende positionering van University Continuing Education (UCE) in de samenleving. Daarbij verkennen we toekomstperspectieven waarin UCE wellicht minder gaat over cursussen en (academische) diploma’s en meer over het worden van een kennispartner, in een leernetwerk met verschillende actoren. 

De discussie wordt gestructureerd door een onderverdeling in drie stromen

  1. Samenwerking en co-creatie: samen impactvolle UCE creëren 
  1. Modern leren op de werkplek in relatie tot ontwikkelingen in het hoger onderwijs en impactvolle UCE  
  1. Inbedding van UCE in de kern van een HO-instelling 

Ook de inschrijving voor deelname aan EUCEN 2023 is geopend en wordt aangeboden met een early bird korting als u zich vóór 16 april 2023 inschrijft. 


Ishaa van der Gouw
15 December 2022

If you want to comment, please login on the left side of the page with your UU account..