Logo Universiteit Utrecht

Docentencommunity TAUU

Nieuws

Beurzen beschikbaar voor de European First Year Experience conferentie 17-19 juni 2019 (Ierland)

De European First Year Experience conferentie is een jaarlijkse bijeenkomst van enthousiaste academici en studiebegeleiders uit heel Europa. Deze conferentie gaat over de begeleiding van (eerstejaars) studenten en is interessant voor studentbegeleiders, docenten en onderzoekers. Kijk op www.efye2019.ie voor informatie over het programma, de sessies en belangrijke data. Thema’s van dit jaar:

A Good Start is Half the Work…

  • First Year: Creating a great foundation for progression and success
  • From Purposeful Teaching to Independent Learning
  • From Policy to Action: The powerful drivers/arguments for enhancing First Year Experience.

De UU stelt beurzen beschikbaar!

De Universiteit Utrecht stelt maximaal 10 beurzen van elk 1000 euro beschikbaar voor collega’s en studenten die de conferentie willen bezoeken maar waar vanuit hun departement/afdeling geen scholingsgeld voor beschikbaar is. Deze beurzen kunnen gebruikt worden voor de fee van de conferentie en reis- en verblijfskosten.

Voorwaarden voor deelname:

  • Bezoek aan het gehele programma van de conferentie (drie dagen)
  • Een sessie verzorgen (denk aan een paperpresentatie, workshop of Show&Tell) of een verslag om te delen met UU collega’s

Geïnteresseerd? Mail je verzoek mét plan naar efye2018@uu.nl (2018, niet 2019). De verzoeken worden bekeken door Simone Schut (lid EFYE bestuur en studentbegeleider BMW Academie) en Astrid Teunissen (coördinator EFYE2018 en beleidsmedewerker onderwijs REBO). De deadline voor het aanvragen van een beurs is 31 maart 2019.


Leonie Kroes-Wichers
18 januari 2019
Kennistags:

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen

Gerelateerd