Wat doet de TAUU voor docenten?

De TAUU is er voor alle docenten van de Universiteit Utrecht. Je hoeft geen lid te worden en bent overal welkom. Er zijn regelmatig bijeenkomsten waar docenten elkaar ontmoeten om over actuele thema’s te praten, zoals workshops, boekbesprekingen en borrels. Ook via de website kun je gemakkelijk contact leggen met collega’s met specifieke expertise, en intervisiepartners of coaches vinden via de rubriek vraag en aanbodOok kun je lezen wat andere docenten schrijven, bijvoorbeeld over de uitkomsten van hun innovatieprojecten. Er zijn regelmatig nieuwe blogs en Lieve Willemijn is de hulprubriek voor lastige vragen. De website heeft verder een agenda met relevante bijeenkomsten binnen en buiten de Universiteit Utrecht. We hebben goed contact met het COLUU (Centrum voor Onderwijs en Leren), zodat onderwijskundige kennis op elk moment kan worden ingevlogen.

The activities of the TAUU are open to any and all UU teachers. There are regular meetings about current topics. You can also find a relevant colleague through the e-matching tools on the website. There are blogs and other postings, as well as an events calendar. Please note: much of the content is in Dutch and some is in English, depending on its source. Feel free to submit your contributions in English. Some meetings will be held in English (if so, the announcement itself will be in English). If you don’t speak Dutch, but would like to attend a meeting that was announced in Dutch: please contact the organizer to ask whether it will be possible to switch to English.