Logo Universiteit Utrecht

Docentencommunity TAUU

Nieuws

Teaching Support

Heb je vragen over het geven van onderwijs? Teaching Support is een nieuwe helpdesk waar alle UU-docenten van alle typen onderwijs (regulier, maar bijvoorbeeld ook post-initieel en PhD) met hun onderwijsvragen terecht kunnen en waarin alle kennis van de partners in het Centre for Academic Teaching is gebundeld.

Teaching Support is vanaf 6 juli bereikbaar via teachingsupport@uu.nl of 030-2532197. Teaching Support is bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur. Je wordt geholpen door een docentondersteuner die jou direct kan helpen of die precies weet wie jou met je vraag kan helpen. Je wordt dan direct doorverwezen. Het streven is dat je nog dezelfde dag geholpen wordt door de juiste persoon/expert.

Vanaf 6 juli Teaching Support: mail of bel ons. teachingsupport@uu.nl / 030-2532197

Algemene informatiebronnen

Veel informatie over onderwijs geven op afstand, vind je al op deze website: Onderwijs geven op afstand. Intranet biedt ook een uitgebreid onderwijsoverzicht met informatie over alles rond het geven van onderwijs en regelingen in het algemeen.

De facultaire teams van Onderwijsondersteuning en Studentzaken bieden praktische, administratieve en inhoudelijke ondersteuning aan het onderwijs van de faculteit.

Teaching Support is een gezamenlijke service van de partners in het Centre for Academic Teaching.


Severina Grotenhuis
9 juli 2020

U moet ingelogd zijn om te reageren, gebruik het formulier aan de linkerkant om in te loggen met uw solis gegevens.

Gerelateerd