Logo Universiteit Utrecht

Docentencommunity TAUU

Nieuws

Open dag ‘Back to the Future Learning Spaces’

Op woensdag 9 november is er een open dag voor UU-collega’s waarbij je alle Future Learning Spaces kunt bezoeken en ervaren.

Sinds september is er weer een nieuwe ruimte met het predicaat Future Learning Space (FLS), wat inhoudt dat deze ruimte ingezet wordt voor evaluatie en uitvoering van een nieuwe manier van onderwijs. Er zijn nu vijf learning spaces, allemaal onderscheidend in gebruik en ontwerpfilosofie.

Rondleidingen

De open dag wordt plenair geopend vanuit de nieuwste FLS: de Learning Plaza. Daarna zijn er rondleidingen langs alle FLS. Hier worden de mogelijkheden van de spaces toegelicht en wordt er op een actieve manier getoond hoe ze voor het onderwijs ingezet kunnen worden. Je kunt kiezen uit een ochtend- en een middagprogramma.

FLS, de Learning Plaza

De nieuwste FLS, de Learning Plaza

Hoe verbeteren we de onderwijsruimtes?

Daarnaast wil de organisatie van de Future Learning Spaces ook graag feedback ontvangen van degenen die het meeste af weten van hoe onderwijs gegeven kan worden: de docenten. Kom dus zeker een kijkje nemen en help het onderwijs verbeteren! 

Het project FLS komt voort uit de visie dat de kwaliteit van onderwijs niet beperkt moet worden door de manier waarop onderwijsruimtes zijn ingericht, maar dat onderwijsruimtes zich moeten aanpassen aan hoe onderwijs het best gegeven kan worden. 

Meld je aan

Nieuwsgierig geworden? Vul dan dit interesseformulier in om updates te krijgen over het uiteindelijke programma van deze dag.


Roosmalen, D.H. van (Daphne)
31 oktober 2022

U moet ingelogd zijn om te reageren, gebruik het formulier aan de linkerkant om in te loggen met uw solis gegevens.