Logo Universiteit Utrecht

Docentencommunity TAUU

Nieuws

Nieuw lid van het TAUU-team!

Afgelopen oktober ben ik, Marijn van Ellen, gestart als communicatiemedewerker binnen het TAUU-team. Samen met projectleider Leonie Kroes-Wichers verzorg ik de communicatie rondom de TAUU docentencommunity. Binnen deze rol houd ik me bezig met het ophalen en aankaarten van onderwerpen die leven onder de docenten van de UU, om deze beter onder de aandacht te brengen en het netwerk van de docentencommunity te vergroten.

Dit is mijn eerste baan na het behalen van mijn Master Communicatie & Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik ben benieuwd wat deze functie me allemaal gaat brengen en hoop bij te kunnen dragen aan het vergroten van de docentencommunity en deze vooral waardevol en relevant te maken voor iedere docent. Naast communicatie specifiek voor TAUU, houd ik me ook bezig met communicatie vanuit het Centre for Academic Teaching voor bijvoorbeeld evenementen en workshops die gegeven worden voor docenten. 

We hebben binnen het TAUU-team naast mijn komst afscheid genomen van Naomi Thielman. Zij werkt nu voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken waar ze zich bezighoudt met digitaal samenwerken en inclusie. Leonie en ik willen haar bij deze graag bedanken voor haar tomeloze enthousiasme en alle werkzaamheden die ze heeft verricht voor TAUU! 


Marijn van Ellen
2 december 2021

U moet ingelogd zijn om te reageren, gebruik het formulier aan de linkerkant om in te loggen met uw solis gegevens.