Logo Universiteit Utrecht

Docentencommunity TAUU

Nieuws

EMP-parels

De EMP-adviescommissie heeft eind 2014 vier parels geselecteerd: projecten die nadrukkelijk onder de aandacht van andere faculteiten gebracht moeten worden:

  1. Project Leerlijnen academische vaardigheden bij Theater, Film en Televisiewetenschappen – Faculteit Geesteswetenschappen
    In het project is een samenhangend geheel van rubrics ontwikkeld en (waar het gaat om schrijfopdrachten) quickmarksets in Turnitin ten behoeve van de leerlijn academische vaardigheden binnen de bachelor Theater-, film- en televisiewetenschappen. De EMP-adviescommissie vindt dit project een parel.
  2. Project CKT (Commissie Kwaliteitszorg Toetsing) – Faculteit Geneeskunde
    Het project heeft een adviesrapport opgesteld over hoe de CKT in de toekomst kan bijdragen aan het borgen van kwaliteit van toetsing. De EMP-adviescommissie vindt het een mooie rapportage en vindt het een belangrijk onderwerp.
  3. Project Verbetering MC vragen – Faculteit Sociale wetenschappen
    Dit project heeft mooie materialen opgeleverd rondom het toetsen met behulp van multiple choice vragen waar andere faculteiten iets aan kunnen hebben. Daarom heeft de EMP-adviescommissie dit project als parel aangemerkt.
  4. Project Useful assessment criteria for research projects and better tools to assess for supervisors – Graduate School of Life Sciences
    In het project zijn mooie rubrics ontwikkeld voor verschillende onderdelen van een researchmaster die elders bruikbaar kunnen zijn. Om die reden vindt de EMP-adviescommissie dit een parel.

 


Lam, J.I. (Ineke)
3 maart 2015

U moet ingelogd zijn om te reageren, gebruik het formulier aan de linkerkant om in te loggen met uw solis gegevens.

Gerelateerd