Logo Universiteit Utrecht

Docentencommunity TAUU

Nieuws

AV-ondersteuning voor docenten

Met het nieuwe academisch jaar in het vooruitzicht wil de AV-afdeling jullie attenderen op instructievideo’s die zijn gemaakt voor het gebruik van de av-middelen in de onderwijszalen. Door deze video’s op tijd door te nemen, start jij straks goed voorbereid aan het nieuwe jaar:

De afdeling Audiovisueel biedt ook ondersteuning op andere manieren, zoals:

  • Geplande ondersteuningsaanvragen via de Self Service portal. Bijvoorbeeld: ondersteuning van een AV-medewerker vijftien minuten voor de start van les of college om samen apparatuur op te starten en vragen te beantwoorden.
  • Een hands-on training op de AV-afdeling. Van maandag tot vrijdag (09:00-16:00) kan je in een speciaal ingerichte ruimte onder begeleiding oefenen met de AV-apparatuur. De training vraag je aan via fsc.av@uu.nl en bevindt zich op Bolognalaan 101, ruimte 1.016.
  • AV-rijbewijs. Een korte training over de algemene kennis van de AV-apparatuur en opname mogelijkheden in de diverse onderwijszalen. Deze training kan je aanvragen via de Self Service portal. Let op: Deze training heeft mogelijk een langere doorlooptijd.

Uiteraard kan je ook voor andere vragen contact opnemen met de afdeling AV. Dit doe je via de Self Service portal of bel naar 030 – 253 95 95.


Péronne Haasdijk
19 augustus 2022

U moet ingelogd zijn om te reageren, gebruik het formulier aan de linkerkant om in te loggen met uw solis gegevens.