02 jul 2018

Kom naar TLL Herfstfestival op 30 november


Auteur:

logo TLL herfstfestivalLeer hoe je kennisclips effectief inzet in je onderwijs. Ontsnap uit een educatieve escaperoom, neem deel aan een lesson study of creëer een nieuwe leeromgeving door het meubilair te verrijden. Leer van ervaringsdeskundigen hoe zij digitale tools als scalable learning en peerfeedback inzetten in collegezaal of klaslokaal. Ervaar hoe scholieren zelf een robot programmeren. Dit is een greep uit workshops die het Teaching & Learning Lab (TLL) biedt op vrijdagmiddag 30 november, vanaf 13.00 uur.

Het TLL Herfstfestival richt zich op docenten, studenten, scholieren en iedereen die meer willen weten over de innovatie van zowel voortgezet en hoger onderwijs. Het wordt georganiseerd door het Teaching & Learning Lab, het Freudenthal Institute, het Educate-it programma over blended learning, en bevat activiteiten van kennisinstellingen uit de regio.

Zet het Herfstfestival van 30 november 2018 vast in je agenda! Bekijk het voorlopige programma. In september wordt het volledige programma gepubliceerd en start de aanmelding.

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de TLL-nieuwsbrief.

Share

Geef een reactie