Logo Universiteit Utrecht

Docentencommunity TAUU

Nieuws

Inspiratiebijeenkomst over de toekomst van TAUU

TAUU blijft docenten ook in de toekomst graag inspireren. Daarom willen we ons verder ontwikkelen en wisselen we graag ideeën over die toekomst uit met docenten. Waar zie jij de TAUU staan in de toekomst? En wat zou jij graag voor bijeenkomsten, workshops of inspiratie zien bij TAUU? Kortom: waar gaat jouw hart sneller van kloppen op onderwijsgebied en waar wil je in de toekomst nog meer over weten of wat wil je delen via TAUU?

Tijdens de lunchbijeenkomst ‘Waar staat TAUU in de toekomst?’ op 18 mei komen deze vragen en thema’s eromheen aan bod. Liesbeth Bijlsma en Sibe Doosje organiseren samen een TAUU bijeenkomst over de toekomst van TAUU en hebben daarbij de inspiratie van docenten nodig.

Deze lunchbijeenkomst richt zich op drie thema’s:

  • Mijn eigen inspiratie: wat inspireert jou tot ontwikkeling?
  • De innovatietuin: wat groeit en bloeit daar? (Een plek voor ontmoeting, activiteiten, om te testen en in gesprek te gaan)
  • De docentenkamer: wie en wat ontmoet je daar? (Wat is jouw ideaalbeeld)

Heb jij mooie ideeën over deze thema’s en wil je die delen? Of ben je gewoon erg benieuwd naar deze inspiratiebijeenkomst? Meld je dan snel aan via dit aanmeldformulier en noteer 18 mei vanaf 12:00 u in je agenda! En neem eventueel een collega mee die dit ook interessant vindt. Lunch is inbegrepen. De voertaal wordt vooraf besproken met de deelnemers.

Voor meer informatie zie de aankondiging in de agenda of mail het TAUU team op tauu@uu.nl


Liesbeth Bijlsma
10 mei 2017

U moet ingelogd zijn om te reageren, gebruik het formulier aan de linkerkant om in te loggen met uw solis gegevens.