Wat kun jij doen bij de TAUU?

Iedere docent van de Universiteit Utrecht kan na inloggen zelf inhoud toevoegen aan de TAUU webpagina: een agenda-item, een nieuwsbericht, een blog, een item voor het kennisplatform, een vraag of aanbod, en reacties. Zo kun je makkelijk zelf informatie delen met je collega’s. Een nadere instructie over hoe jij een bijdrage op de TAUU website kunt plaatsen vind je in onderstaande handleiding:

instructie website TAUU downloaden

TAUU-bijeenkomsten worden georganiseerd door docenten van de Universiteit Utrecht met ondersteuning van het TAUU-team. Mocht je dus een TAUU-bijeenkomst willen organiseren, neem dan contact met ons op. Dan brengen wij jou in contact met een collega uit een andere faculteit. Het TAU-team helpt met praktische zaken als het reserveren van een zaal, versnaperingen, en promotie.

Misschien heb je wel heel andere ideeën voor de TAUU of wil je actief worden in het dagelijks bestuur. We horen het graag!

UU teachers can contribute content to the TAUU website. If you would like to organize a meeting, we can put you in touch with colleagues from another department. Blogs and agenda items are always welcome, as are ideas and suggestions!