Logo Universiteit Utrecht

Docentencommunity TAUU

Over TAUU

 

De Teaching Academy Utrecht University (TAUU) is een netwerk voor en door alle docenten van de Universiteit Utrecht. Bij TAUU ontmoeten docenten elkaar, zowel online alsook persoonlijk. Om kennis te delen, om ideeën en inspiratie op te doen en om gezamenlijk projecten te ontwikkelen. Een netwerk met ruimte voor creativiteit en innovatie.

Onze missie is de kwaliteit van het universitaire onderwijs te verbeteren door de ervaring en expertise van docenten uit verschillende faculteiten bij elkaar te brengen. De TAUU fungeert tevens als gesprekspartner voor anderen die zich inzetten voor onderwijskwaliteit en -innovatie.

 

The Teaching Academy Utrecht University (TAUU) is a network of teachers that meet online as well as face-to-face. Our mission is to improve the quality of education by bringing together teachers from all departments, to learn from one another, to find inspiration, to collaborate, and to innovate.

 

 

Beluister de TAUU-podcast

Cultuurpsycholoog Trudie Knijn en docent psychologie Marleen de Vries over lesgeven aan de Universiteit Utrecht. Een mooi gesprek over beginnend docentschap en ervaren jaren.

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen