Logo Universiteit Utrecht

Docentencommunity TAUU

Nieuws

Versterk-Je-Onderwijs-Week: 28 juni t/m 2 juli 2021

Het is tijd voor alweer de 7e editie van de Versterk-Je-Onderwijs-Week! In de week van 28 juni t/m 2 juli 2021 bieden we docenten een boordevol programma met van alles voor het ontwikkelen en versterken van hun onderwijs: er zijn webinars, inspiratiesessies met studenten en docenten, workshops, ronde-tafel discussies, en nog veel meer. De Versterk-Je-Onderwijs-Week vindt online plaats en wordt georganiseerd door de partners in het Centre for Academic Teaching

Wil jij jouw onderwijs ontwikkelen en versterken? Worstel je met vraagstukken rondom (online) onderwijs en wil je hierin advies van experts, collega-docenten en studenten? Meld je dan nu alvast aan voor de VJOW. Zo gauw het programma dan bekend is krijg je hierover per e-mail bericht.

Nieuw: verzorg een sessie of geef input voor de Versterk-Je-Onderwijs-Week!

In de aankomende editie willen we docenten voor de eerste keer gelegenheid bieden rechtstreeks bij de dragen aan het programma van de VJOW. Dit kan door onderwerpen voor sessies aan te dragen, of door zelf een sessie te verzorgen.  

Vind je het belangrijk dat binnen de VJOW aandacht wordt besteed aan een bepaald onderwerp of wil je zelf als workshopleider jouw onderwijservaringen delen met collega’s? Neem dan contact met ons op! Voorbeelden van een sessie die je zou kunnen geven: een lezing, een ronde-tafel discussie, een inspiratiesessie, een interview, en ga zo maar door. Bekijk het programma van afgelopen wintereditie  voor inspiratie. Als je een sessie wilt geven ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 30 april een concepttekst van maximaal 200 woorden, waarin je de inhoud en het doel van jouw sessie beschrijft (dit hoeft nog niet helemaal tot in detail). Ruwe ideeën voor sessies zijn ook welkom! Dan denken we samen na over hoe we dit kunnen invullen. Mail ons op cat@uu.nl (let op: bij te veel inzendingen zullen we een selectie moeten maken). 


Meld je hier alvast aan voor de Versterk-Je-Onderwijs-Week


Naomi Thielman
15 april 2021

U moet ingelogd zijn om te reageren, gebruik het formulier aan de linkerkant om in te loggen met uw solis gegevens.