16 apr 2019

Van BKO naar SKO – schrijfretraite


Auteur: - TAUU team

Bent u al een tijd bezig met het schrijven aan uw SKO-portfolio maar lukt het – bijv. door tijdgebrek – niet om het af te ronden? Of hebt u problemen om uw kennis en ervaring als senior te vertalen naar een reflectief portfolio dat voldoet aan de criteria?

Voor docenten die hier tegenaan lopen is er de SKO-schrijfretraite. Twee dagen in alle rust gedurende langere tijd achter elkaar aan het portfolio schrijven: dat is waar het bij de retraite om gaat. Er zijn begeleiders aanwezig om met u mee te lezen, feedback te geven en u te ondersteunen bij het vinden van geschikte literatuur. Ook kunt u ervaringen uitwisselen met en advies vragen aan de andere deelnemers.

Voor wie
De retraite is bedoeld voor docenten die aan de SKO-criteria voldoen en hun portfolio willen schrijven/afronden. De retraite bestaat uit vijf dagdelen verspreid over twee dagen, inclusief een overnachting.

Kosten
€ 890,- (inclusief overnachting in een hotel)

Voertaal
Voertaal: de voertaal (Nederlands of Engels) is nog niet bepaald. Op het aanmeldformulier kunt u uw voorkeur aangeven.

MEER TRAJECTEN OM RICHTING DE SKO TE WERKEN

Bent u nog niet toe aan twee dagen schrijven, maar wil je wel reflecteren en meer inzicht in de SKO-criteria, dan zijn het oriëntatie- of portfoliotraject wellicht iets voor u. Hier vindt u meer informatie.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

U kunt zich rechtstreeks aanmelden voor de schrijfretraite via dit formulier. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met Irma Meijerman: (I.Meijerman@uu.nl / 06 21595333). Zij begeleidt samen met Hetty Grunefeld alle SKO-trajecten.

Share

Geef een reactie