3 apr 2019

Denk mee over de toekomstbestendige profileringsruimte: roostering en studieplanning

Tijdstip: 13.00 - 14.30, inlooplunch vanaf 12.45
Locatie: zaal Mezzanine, Minnaertgebouw

Centrale vragen: Welke belemmeringen op het gebied van roostering en studieplanning bij het optimaal en (deels) interdisciplinair benutten van de profileringsruimte ervaar jij als student of zie jij als collega betrokken bij het onderwijs? Welke oplossingen zijn denkbaar?

Aanmelden

Enthousiast over één van de sessies? Meld je hier aan. Ken je iemand anders die graag meedenkt over bovengenoemde onderwerpen? Stuur deze uitnodiging dan gerust door!

Achtergrond

Meer weten? Bekijk de aangescherpte en geactualiseerde visie op de profileringsruimte getiteld “De toekomstbestendige profileringsruimte van de Universiteit Utrecht”. De visie is vastgesteld door het College van Bestuur en komt voort uit het project Interdisciplinair onderwijs in de profileringsruimte. Deze visie is tot stand gekomen met hulp van input van studenten en collega’s vanuit de hele UU tijdens drie sessies in oktober. Benieuwd naar de uitkomsten van de sessies in oktober? Klik dan hier.