28 mrt 2019

Denk mee over de toekomstbestendige profileringsruimte: Interdisciplinair onderwijsaanbod in de profileringsruimte & facilitering docenten

Tijdstip: 13.00 - 14.30, inlooplunch vanaf 12.45
Locatie: zaal Mezzanine, Minnaertgebouw

Centrale vragen: Welk interdisciplinair onderwijs zou jij als student graag willen volgen in je profileringsruimte? Wat is volgens jou als docent het ideale aanbod op het gebied van interdisciplinair onderwijs in de profileringsruimte? Hoe wil jij als docent gefaciliteerd worden bij de ontwikkeling van interdisciplinair onderwijs?

Aanmelden

Enthousiast over één van de sessies? Meld je hier aan. Ken je iemand anders die graag meedenkt over bovengenoemde onderwerpen? Stuur deze uitnodiging dan gerust door!

Achtergrond

Meer weten? Bekijk de aangescherpte en geactualiseerde visie op de profileringsruimte getiteld “De toekomstbestendige profileringsruimte van de Universiteit Utrecht”. De visie is vastgesteld door het College van Bestuur en komt voort uit het project Interdisciplinair onderwijs in de profileringsruimte. Deze visie is tot stand gekomen met hulp van input van studenten en collega’s vanuit de hele UU tijdens drie sessies in oktober. Benieuwd naar de uitkomsten van de sessies in oktober? Klik dan hier.