25 feb 2019

¿Wonder: leerpad voor vragen stellen

Auteur: - TAUU team

¿Wonder is een experimenteel leerpad voor docenten en studenten van de UU over vragen stellen, dat wordt aangeboden door Sibe Doosje, universitair docent bij klinische psychologie en TAUUist van het eerste uur. Het stellen van vragen is een onderbelicht aspect in het academische leerproces. Het doel van dit Nederlandstalige leerpad is hier iets aan te doen door docenten en studenten bewust te maken van de kracht van nieuwsgierigheid en vragen stellen, en hun academische vaardigheden, attitude en kennis op dit vlak te verbeteren. Het leerpad wordt aangeboden in samenwerking met de Teaching Academy Utrecht University.

Klik hier voor het opgaveformulier (het is gebleken dat dit niet altijd werkt; een e-mail naar S.Doosje@uu.nl met voor- en achternaam, opleiding, student/docent en je vraag is ook goed).