14 mrt 2019

Docentenborrel mét stijladvies van Natasja Leter


Tijdstip: 16:00 - 18:00
Locatie: Kromme Nieuwegracht 20 (Het oude Studio T / U theater)
Auteur: - TAUU team

Wat trek je aan als je voor de klas staat? Wat wil je uitstralen? Wil je dat jouw kleding jou hierbij ondersteunt? Willemijn krijgt regelmatig vragen over kleding, dus daarom organiseert TAUU in maart een borrel-plus: Een borrel met een styling-coach. Vanaf 16 uur ben je welkom (neem je collega’s mee!) in het oude U-theater.

Op de docentenborrel, zal Natasja Leter van Spiegel Styling persoonlijk stijladvies geven – op verzoek uiteraard, wees niet bang, er worden geen ongevraagde adviezen uitgedeeld :-o.

De borrel en het styling-advies zijn gratis, dus zet 14 maart in je agenda en kom langs!

Laat ons weten dat je komt, dan sturen we je een reminder: Aanmelden

Share

3 reacties op “Docentenborrel mét stijladvies van Natasja Leter

  1. Mijn eerste reactie toen ik dit las was een onrustig gevoel. “Oh nee, moet ik daar nou óók nog op letten?” Maar goed (goed?), dat zal inderdaad wel het geval zijn.

  2. … Ik ga weer aan het werk, en zet de leesbril op waarvan ik laatst heb gemerkt dat ik er veel aan heb! Een vraag kruipt m’n hoofd in: “Moet ik die leesbril voor de collegezaal ook opzetten wanneer me dat handig lijkt? Of gaan studenten daardoor denken dat ík aftakel en dat daarom mijn bóódschap dan ook maar met een korreltje genomen moet worden?”

Geef een reactie