29 jan 2019

Wintercourse


Tijdstip: 09.30
Locatie: Diverse locaties
Auteur:

De inschrijvingen voor de wintercourse 2019 zijn gestart!

Heb jij al ideeën hoe je je onderwijs in 2019 gaat vormgeven? Begin het jaar goed, leuk en nuttig met je collega’s en versterk je onderwijs met de Winter Course van Educate-it.

Programma

Het eerste dagdeel staat in het teken van inspiratie: maak kennis met de mogelijkheden van blended learning door middel van concrete voorbeelden en ervaringen van collega-docenten. Ook kijk je naar je eigen onderwijs onder begeleiding van een professional. De ochtend wordt afgesloten met een lunch.

Het tweede dagdeel is afgestemd op jouw voorkeuren. Je gaat de tools verder verkennen en leert hoe je deze kunt inzetten. Kortom, je krijgt een programma op maat voor je eigen onderwijs! Tijdens de afsluitende lunch ontvang je een certificaat van deelname.

Inschrijven kan op de website van Educate-it.

Share

Geef een reactie