20 sep 2018

Open Lab Teaching & Learning Lab: Kom experimenteren met de mogelijkheden van het TLL


Tijdstip: 12:30-13:30
Locatie: BBG 3.22
Auteur:

Iedere derde donderdag van de maand  is er ‘Open Lab’  bij het Teaching & Learning Lab tussen 12.30 – 13.30 uur.

interactive whiteboard TLLDocenten, promovendi en overige medewerkers van de UU die graag willen experimenteren met beschikbare apparatuur en software van het TLL zijn welkom in de grote onderwijs-testruimte (3.22) in het Buys Ballotgebouw. Ook personen van buiten de Universiteit Utrecht kunnen tijdens een OpenLab kennismaken met het TLL. Op dat moment zijn de faciliteiten van het TLL opgesteld om ze in alle rust uit te kunnen proberen.

open lab: learning tableWil je voorafgaand aan een cursus experimenteren met de mogelijkheden van een Interactive Whiteboard? Of heb je vragen over het koppelen van een beamer aan een Interactive Whiteboard? Of wil je weten hoe de observatiecamera’s werken?

Kom dan om 12.30 uur naar het TLL in het Buys Ballotgebouw (Princetonplein 5, 3e etage, lokaal 3.22).

 

Share

Geef een reactie