22 mei 2018

Workshop voor docenten die les (willen) geven aan vwo-leerlingen

Auteur: - O&T, COLUU

Op donderdag 31 mei (14.30-16.30 uur) vindt er een workshop plaats voor UU-docenten die les (willen) geven aan vwo-leerlingen. Het thema van de workshop is: Het stimuleren van een onderzoekende houding bij vwo-leerlingen.

Plekken vrij

Door afmeldingen zijn er een paar plekken vrijgekomen. Geef jij les aan vwo-leerlingen, of heb je interesse dat te doen? Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten bij de workshop.

Rectors League

De workshop was in eerste instantie georganiseerd voor docenten die bijdragen aan de Rectors League (gastcolleges op scholen). Het is niet zo dat we van je verwachten dat je daar ook aan gaat bijdragen als je deze workshop bijwoont: er zit niks aan vast. We kunnen het je aanbieden omdat er plekken vrij zijn gekomen.

Meer informatie en aanmelden

Zie de TAUU-agenda.