26 jun 2018

Voorlichting Comeniusbeurzen 2019


Tijdstip: 12:30 - 14:00
Locatie: Bucheliuszaal (6.08), UB Uithof
Auteur:

Heb je een briljant idee om jouw onderwijs te innoveren? Of denk je al langer aan een innovatie die het onderwijs aan meerder faculteiten of de hele UU beslaat? Het Comeniusprogramma van het NRO kan de middelen bieden om deze ideeën te realiseren. Op dinsdag 26 juni 2018 verzorgt het Centre for Academic Teaching een voorlichtingsbijeenkomst over het Comeniusprogramma voor docenten van de UU/UMCU. Deze bijeenkomst is voor docenten die overwegen een aanvraag in te dienen voor de Comeniusbeurzen van 2019. Tijdens de bijeenkomst wordt de opzet van het programma en de procedure besproken. Verder wordt ingegaan op welke punten je kunt letten bij het schrijven van een voorstel.

Het NRO zelf organiseert op 8 juni een voorlichtingsbijeenkomst over het Comeniusprogramma, bij het NWO in Den Haag, waarvoor je je ook kunt opgeven.

NRO Comeniusprogramma 2019
Het Comeniusprogramma is een landelijk stimuleringsprogramma voor onderwijsvernieuwing. Het stelt docenten in staat om hun visie op onderwijs in de praktijk te brengen. Het Comeniusprogramma biedt beurzen voor onderwijsinnovatieprojecten aan zogenoemde Teaching Fellows, Senior Fellows en Leadership Fellows. Klik hier voor meer informatie over het programma.

Begin juli 2018 wordt de call for proposals gepubliceerd. De deadline van intentieverklaringen voor Teaching Fellows is op dinsdag 28 augustus 2018 en voor Senior Fellows & Leadership Fellows op dinsdag 4 september. De overige deadlines en thema’s voor 2019 worden binnenkort bekend gemaakt. Kijk voor verdere informatie over de procedure voor 2019 bij veelgestelde vragen op de NRO-website en houdt de CAT-subsidiekalender in de gaten.

Ondersteuning door het CAT
Het Centre for Academic Teaching begeleidt docenten bij het opstellen van hun voorstel. Neem voor meer informatie contact op met het Centre.

Meld je hier aan (UU en UMC medewerkers)

Share

Geef een reactie