18 jun 2018

Informatiebijeenkomst Utrechts Stimuleringsfonds Onderwijs (USO)

Locatie: Bucheliuszaal (6.18), Universiteitsbibliotheek Uithof

Zou jij je onderwijs willen innoveren? Heb je een briljant idee? Aarzel niet en dien een aanvraag in voor het Utrecht Stimuleringsfonds Onderwijs (USO)? Op maandag 18 juni 2018 organiseert het Centre for Academic Teaching een informatiebijeenkomst over het universitaire deel van USO. Tijdens de bijeenkomst beantwoorden leden van de beoordelingscommissie vragen over het stimuleringsfonds en de procedure. Innovatie maakt onderwijs nog beter en leuker.

Meld je hier aan voor de bijeenkomst!

Utrechts Stimuleringsfonds Onderwijs 2019

Het Utrechts Stimuleringsfonds Onderwijs helpt docenten om zich te professionaliseren en stimuleert onderwijsinnovaties. Elk jaar kent het College van Bestuur 2 miljoen euro toe aan veelbelovende projecten, ingediend door docenten. Hiervan wordt 1 miljoen euro besteed aan kleinschalige, facultaire projecten die je binnen je faculteit kunt aanvragen. De andere 1 miljoen euro is beschikbaar voor grotere vernieuwingsprojecten waarbij door twee of meer faculteiten wordt samengewerkt. Gehonoreerde projecten worden door de docenten zelf uitgevoerd. Het USO valt vanaf 2017 onder de verantwoordelijkheid van het Centre for Academic Teaching. Verdere informatie over het USO is te vinden op de website van CAT.

Procedure

Op 1 juni 2018 wordt de call for proposals voor de USO-ronde 2019 gepubliceerd. De deadlines en thema’s voor 2019 worden binnenkort bekend gemaakt. Houd voor verdere informatie over de procedure voor 2019 de website van CAT in de gaten. Een overzicht van belangrijke data voor het USO en andere subsidies vind je op de CAT-subsidiekalender.