24 mei 2018

Tijdstip: 10:00-17:00
Locatie: Wageningen University & Research
Auteur: - TAUU team
Na het grote succes van de vorige editie organiseert de Vereniging van Universiteiten voor de tweede keer het Onderwijsfestival op 24 mei 2018 op de campus van Wageningen University & Research. Het festival begint om 10.00u en eindigt met een netwerkborrel vanaf 16.30u.
Het universitaire onderwijs ontwikkelt zich in een razend tempo. Van docentprofessionalisering tot digitalisering, voorlichting en studiekeuze tot toelating en selectie. Dagelijks werken de Nederlandse universiteiten aan nieuwe ontwikkelingen. Wilt u weten wat er precies gebeurt op het gebied van onderwijsinnovatie? Kom dan naar het Onderwijsfestival en ga met studenten, docenten en medewerkers in gesprek over de laatste ontwikkelingen. Tijdens verschillende workshops delen de universiteiten best practices uit de praktijk en is er ruimte om te debatteren over uitdagingen in de toekomst.
Klik hier voor meer informatie.