15 mei 2018

CAT-workshop: Omgaan met werkdruk


Tijdstip: 11:00 - 12:45
Locatie: Bucheliuszaal (6.18), Universiteitsbibliotheek Uithof
Auteur:

Op dinsdag 15 mei verzorgen Susan te Pas en Wim Kremer, beiden vice-decanen en boardleden van het Centre for Academic Teaching, een workshop over omgaan met werkdruk voor docenten. Als docent in een academische omgeving met een verscheidenheid aan taken kun je werkdruk ervaren. Tijdens deze workshop denken we na over werkdruk, over wat werkdruk voor je kan betekenen, wanneer en waarom werkdruk belemmerend kan zijn, en hoe je er mee om kunt gaan. Vanuit een beter begrip van wat werkdruk is en de invloed daarvan op je functioneren, wisselen we tips en tricks uit over wat je kunt doen wanneer je te hoge werkdruk ervaart.

Meld je via deze link aan (medewerkers UU/UMCU).

Share

Geef een reactie