26 apr 2018

CAT-workshop: Interculturele competenties

Locatie: Bucheliuszaal (6.18), Universiteitsbibliotheek Uithof

Op donderdag 26 april geven dr. Jan ten Thije en Rosanne Severs op verzoek van het Centre for Academic Teaching een workshop over interculturele competenties. Tijdens deze workshop wordt ingegaan op vragen als: wat zijn interculturele competenties, wat kan je ermee als docent en hoe kan je je hierin ontwikkelen? Deze vragen staan ook centraal in het USO-project Intercultural competencies for Utrecht University (ICUU). Binnen dit project wordt gewerkt aan de ontwikkeling en uitvoer van trainingen, cursussen en materialen om de interculturele competenties van docenten, studenten en staf te bevorderen. Tijdens deze CAT workshop wordt dit project toegelicht en gaan de deelnemers samen aan de slag met een aantal oefeningen om de reflectie op de eigen interculturele competentie aan het licht te brengen.

Meer informatie over het USO project Intercultural competences for Utrecht University (ICUU) vind je onder Kennisplatform van TAUU.
Meld je via deze link aan (medewerkers UU/UMCU)