27 jun 2018

CAT workshop: Communicate!


Tijdstip: 11:00 - 11:45
Locatie: Teaching & Learning Lab, 3.22 Buys Ballotgebouw
Auteur:

Ben je klaar voor serious gaming? Op woensdag 27 juni organiseert het Centre for Academic Teaching een workshop waarin je kennis kan maken met Communicate!, een aan de Universiteit Utrecht ontwikkeld serious gaming platform waarmee studenten kunnen oefenen met communicatievaardigheden. De eerste helft van de workshop gaan we in op het USO-project Communicate! en het onderzoek naar de effectiviteit van het werken met scenario’s. We laten voorbeelden zien van scenario’s die zijn gemaakt en gaan zelf een scenario spelen. Hierna gaan we aan de slag op het Communicate-platform en beginnen we met het bouwen van een eigen scenario.

Meld je via deze link aan (alleen medewerkers UU/UMCU).

Share

Geef een reactie