3 jul 2017

De SKO-schrijfretraite: twee dagen intensief werken aan je SKO-portfolio – O&T,COLUU


Locatie: n.n.b.
Auteur: - O&T, COLUU

Ben je al een tijd bezig met het schrijven aan je SKO-portfolio maar lukt het je – bijv. door tijdgebrek – niet om het af te ronden? Of heb je problemen om je kennis en ervaring als senior te vertalen naar een reflectief portfolio dat voldoet aan de criteria?

Voor docenten die hier tegenaan lopen is er de SKO-schrijfretraite. Twee dagen in alle rust gedurende langere tijd achter elkaar aan het portfolio schrijven: dat is waar het bij de retraite om gaat. Er zijn begeleiders aanwezig om met je mee te lezen, feedback te geven en je te ondersteunen bij het vinden van geschikte literatuur. Ook kun je ervaringen uitwisselen met en advies vragen aan de andere deelnemers.

Voor wie
De retraite is bedoeld voor docenten die aan de SKO-criteria voldoen en hun portfolio willen schrijven/afronden. De retraite bestaat uit vijf dagdelen verspreid over twee dagen, inclusief een overnachting.

Data

  • 3 en 4 juli 2017 (inschrijven is mogelijk t/m 20 juni 2017)

Kosten
€ 890,- (inclusief overnachting in een hotel)

Voertaal
De voertaal (Nederlands of Engels) is nog niet bepaald. Op het aanmeldformulier kunt u uw voorkeur aangeven.

Meer trajecten om richting je SKO te werken
Ben je nog niet toe aan twee dagen schrijven, maar wil je wel reflecteren en meer inzicht in de SKO-criteria, dan zijn het oriëntatie- of portfoliotraject wellicht iets voor je. Hier vind je meer informatie.

Meer informatie en aanmelden
Je kunt je rechtstreeks aanmelden voor de schrijfretraite via dit formulier. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Irma Meijerman: (I.Meijerman@uu.nl / 06 20290976). Zij begeleidt samen met Hetty Grunefeld alle SKO-trajecten.

Share

Geef een reactie