Logo Universiteit Utrecht

Docentencommunity TAUU

Nieuws

TAUU workshop (22 mei; let op, dit is een nieuwe datum!): hoe word je een senior docent?

Op vrijdag 22 mei organiseert de TAUU een workshop rondom de vraag “Hoe word je een senior docent?”. Deze gratis workshop vindt die dag plaats van 14.00-16.00 uur met aansluitend een borrel in Locke Hall ruimte B op de campus van UCU.

“Wat betekent nu excellentie en senioriteit in het onderwijs precies? Hoe kun je jezelf ontwikkelen als docent die zich op een professionele manier met onderwijs bezig houdt? En hoe vertaal je dat in een portfolio voor het behalen van je seniorkwalificatie onderwijs? Als dit vragen zijn die je bezig houden dan is dit een workshop voor jou. In deze workshop gaan docenten samen nadenken over kenmerken van senioriteit in het onderwijs. Ook zal besproken worden hoe deze kenmerken vertaald kunnen worden in richtlijnen en adviezen voor (je eigen) persoonlijke ontwikkeling in het onderwijs.

De organisatie is in  handen van Jocelyn Ballantyne en Irma Meijerman. Wil je je registeren voor deze bijeenkomst? Dat kan via deze link. Voor extra achtergrondinformatie, zie de blog van Irma over dit onderwerp.

Hopelijk tot dan!

Infographic explaining the Scholarship of Teaching and Learning

Infographic explaining the Scholarship of Teaching and Learning


Meijerman, I. (Irma)
30 april 2015

U moet ingelogd zijn om te reageren, gebruik het formulier aan de linkerkant om in te loggen met uw solis gegevens.

Gerelateerd